Date de contact
str.Banulescu-Bodoni 59,
bloc A, etaj 2, sala 213
Specialitatea: Servicii hoteliere, turism și agrement
- Gestiunea resurselor turistice
- Tehnologia restaurantelor
- Businessul în turism
- Bazele serviciilor de agrement
- Urbanism comercial
- Tehnologii de turism
- Tehnologie hotelieră
- Gestiunea serviciilor de agrement
- Planificarea şi coordonarea turismului
- Turism internaţional
- Turism rural
Specialitatea: Merceologie și comerț
- Bazele merceologiei;
- Economia unităţilor economice;
- Standardizarea, metrologia și evaluarea conformității;
- Merceologia mărfurilor cerealiere, panificație, legume și fructe;
- Merceologia mărfurilor de uz casnic;
- Merceologia mărfurilor vestimentare;
- Merceologia mărfurilor socio-culturale;
- Microbiologia, sanităria şi igiena mărfurilor;
- Merceologia mărfurilor gustative și de cofetărie;
- Merceologia mărfurilor animaliere;
- Tehnologia și organizarea comerțului;
- Tehnologia și tehnica refrigerării/ Baza material tehnică a întreprinderii de comerț;
- Managementul calității mărfurilor.
Specialitatea: Tehnologia și managementul alimentației publice
- Economia întreprinderii alimentației publice;
- Fundamentele conservării;
- Merceologia produselor alimentare;
- Standardizarea, metrologia și evaluarea conformității;
- Fundamentele proceselor tehnologice în unitățile de alimentație publică;
- Microbiologia generală;
- Tehnologie culinară I, II, III;
- Operații unitare în industria alimentară;
- Igiena și sanitaria în unitățile alimentației publice;
- Microbiologia produselor alimentare;
- Falsificarea mărfurilor și metode de identificare;
- Alimentația curativă și de profilaxie;
- Utilaj frigorific;
- Fundamentele nutriției umane;
- Tehnologia produselor de patiserie și cofetărie;
- Designul și estetica produselor de cofetărie;
- Utilaj tehnologic;
- Produse de catering;
- Managementul calității alimentelor;
- Toxicologia și securitatea alimentară;
- Controlul și asigurarea calității în unitățile alimentației publice;
- Proiectarea tehnologică a unităților de alimentației publică;
- Organizarea deservirii în unitățile de alimentație publică;
- Organizarea și gestiunea în unitățile alimentației publice;
- Arhitectura și construcția unităților de alimentație publică;
- Protecția muncii;
- Oenologie;
- Gastronomie internațională