Academia de Studii Economice a Moldovei
Catedra "Turism şi Servicii Hoteliere"

Date de contact

 
MD-2005, Chișinău, R. Moldova
str.Banulescu-Bodoni 59,
bloc A, etaj 2, sala 213
 
T: (022) 402-952
Specialitatea: Servicii hoteliere, turism și agrement
  • Gestiunea resurselor turistice
  • Tehnologia restaurantelor
  • Businessul în turism
  • Bazele serviciilor de agrement
  • Urbanism comercial
  • Tehnologii de turism
  • Tehnologie hotelieră
  • Gestiunea serviciilor de agrement
  • Planificarea şi coordonarea turismului
  • Turism internaţional
  • Turism rural
Specialitatea: Merceologie și comerț
  • Bazele merceologiei;
  • Economia unităţilor economice;
  • Standardizarea, metrologia și evaluarea conformității;
  • Merceologia mărfurilor cerealiere, panificație, legume și fructe;
  • Merceologia mărfurilor de uz casnic;
  • Merceologia mărfurilor vestimentare;
  • Merceologia mărfurilor socio-culturale;
  • Microbiologia, sanităria şi igiena mărfurilor;
  • Merceologia mărfurilor gustative și de cofetărie;
  • Merceologia mărfurilor animaliere;
  • Tehnologia și organizarea comerțului;
  • Tehnologia și tehnica refrigerării/ Baza material tehnică a întreprinderii de comerț;
  • Managementul calității mărfurilor.
Specialitatea: Tehnologia și managementul alimentației publice
  • Economia întreprinderii alimentației publice;
  • Fundamentele conservării;
  • Merceologia produselor alimentare;
  • Standardizarea, metrologia și evaluarea conformității;
  • Fundamentele proceselor tehnologice în unitățile de alimentație publică;
  • Microbiologia generală;
  • Tehnologie culinară I, II, III;
  • Operații unitare în industria alimentară;
  • Igiena și sanitaria în unitățile alimentației publice;
  • Microbiologia produselor alimentare;
  • Falsificarea mărfurilor și metode de identificare;
  • Alimentația curativă și de profilaxie;
  • Utilaj frigorific;
  • Fundamentele nutriției umane;
  • Tehnologia produselor de patiserie și cofetărie;
  • Designul și estetica produselor de cofetărie;
  • Utilaj tehnologic;
  • Produse de catering;
  • Managementul calității alimentelor;
  • Toxicologia și securitatea alimentară;
  • Controlul și asigurarea calității în unitățile alimentației publice;
  • Proiectarea tehnologică a unităților de alimentației publică;
  • Organizarea deservirii în unitățile de alimentație publică;
  • Organizarea și gestiunea în unitățile alimentației publice;
  • Arhitectura și construcția unităților de alimentație publică;
  • Protecția muncii;
  • Oenologie;
  • Gastronomie internațională