Date de contact
str.Banulescu-Bodoni 59,
bloc A, etaj 2, sala 213
Nume, prenume | Titlul didactic, titlul ştiinţific | Disciplinele predate în cadrul Departamentului Comerţ, Turism şi Alimentaţie Publică |
---|---|---|
Turcov Elena | Dr.,hab., prof.univ. | Tehnologia şi organizarea comerţului Turism internaţional Planificarea şi coordonarea turismului Gestiunea destinaţiilor turistice (ciclu II, masterat) Gestiunea patrimoniului cultural în turism (ciclu II, masterat) |
Livandovschi Roman | Conf. univ., dr. | Businessul în turism Turismul rural Gestiunea resurselor turistice Strategii şi politici în turism (ciclu II, masterat) Managementul evenimentelor în turism (ciclu II, masterat) |
Bulican Adrian | Conf. univ., dr. | Tehnologie hotelieră Tehnologii de turism |
Ţurcan Natalia | Conf.univ. | Turism internaţional |
Maxim Vasile | Conf. univ., dr. | Turism internaţional Geografia turismului |
Fedorciucova Svetlana | Conf.univ.,dr. | Merceologia şi expertiza mărfurilor de larg consum Merceologia produselor alimentare Bazele teoretice ale merceologiei Merceologia mărfurilor cerealiere, panificaţie, legume şi fructe Merceologia mărfurilor animaliere Managementul calității alimentelor |
Cernavca Mihail | Conf. univ., dr. | Merceologia mărfurilor de uz casnic Protecţia muncii Merceologia şi expertiza mărfurilor Merceologia mărfurilor socio-culturale |
Calmâş Valentina | Conf.univ.,dr. | Merceologia mărfurilor gustative şi de cofetărie Fundamentele nutriţiei umane Falsificarea mărfurilor şi metode de identificare Fundamentele conservării Oenologia Microbiologia generală Microbiologia produselor alimentare Igiena şi sanitaria în unităţile alimentaţiei publice Microbiologia, sanităria și igiena mărfurilor Bazele nutriției și toxicologia Bazele nutriţiei |
Raischi Natalia | Lect. univ. | Economia întreprinderii de alimentaţie publică Standardizarea Baza tehnico-materială a comerţului Tehnologia şi organizarea comerţului Merceologia mărfurilor socio-culturale |
Tabunşcic Olga | Lect. univ. | Fundamentele proceselor tehnologice în unităţile alimentaţiei publice Tehnologia culinară I Tehnologia culinară II Tehnologia culinară III Tehnologia. produselor de patiserie/Designul şi estetica produselor de cofetărie |
Şpac Ghenadie | Conf.univ.,dr. | Merceologia mărfurilor vestimentare Merceologia şi expertiza mărfurilor de larg consum Utilaj frigorific Tehnologia produselor de patiserie şi cofetărie/Designul şi estetica produselor de cofetărie Utilaj tehnologic |
Grosu Carolina | Conf. univ., dr. | Produse de catering Proiectarea unităţilor de alimentaţie publică Organizarea deservirii unităţilor de alimentaţie publică Gastronomie internaţională Operaţiuni unitare în industria alimentară |