Academia de Studii Economice a Moldovei
Facultatea Contabilitate

 

Album fotografii: Conferinta Internationala 2 aprilie 2015.

 

Catedrele “Contabilitate și Audit” și “Contabilitate și Analiză Economică” a Academiei de Studii Economice a Moldovei în parteneriat cu Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti (ACAP) din Republica Moldova si Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) organizează în data de 2 aprilie 2015

Conferința Științifică Internațională “Contabilitatea, auditul și analiza economică între conformitate, schimbare și performanță”

Secțiunile conferinței
  • Secțiunea I. Performanța contabilității în contextul implementării Acordului de asociere între Republica Moldova și Uniunea Europeană
  • Secțiunea II. Concepte și practici moderne privind auditul
  • Secțiunea III. Modernizarea Analizei Economice

Termenul limită de înregistrare a participanților 10 martie 2015. Formular de înregistrare

Persoane de contact - Caraman Stela, tel. +373 6 913 60 50 și Șelari Mariana, tel +373 22 54 14 21

Termenul limită de prezentare a comunicărilor spre publicare 10 aprilie 2015 la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cerinţe de tehnoredactare: Lucrările vor conţine un număr de maximum 5 pagini (format A4, culese cu Times New Roman, 12 ppt în Word, interval între rânduri 1.5), însoţite de un rezumat în limba engleză sau franceză, cuvinte cheie, JEL.

Structura lucrării: titlul centrat se culege cu majuscule, sub titlul, în partea dreaptă, se indică autorul (ii), prenumele şi numele complet, titlul ştiinţifico-didactic şi ştiinţific, denumirea instituţiei.

Limba de lucru: română, rusă, engleză

Nu se încasează taxa de participare.

Cheltuielile de cazare şi transport sunt suportate de participanţi.