Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Se lansează concursul de selecție pentru participarea la mobilitatea academică în cadrul programului ERASMUS+, KA 1. Proiectul Youth digital skills for better activity and literacy focusat pentru tineri, include 41 de participanți din 8 țări, Bulgaria, Ungaria, Moldova, Georgia, Turcia, România, Serbia și Republica de Nord a Macedoniei. Trainingul va fi organizat în Bulgaria, regiunea Gabrovo, în perioada 21-30 aprilie 2020.

Participanții își vor dobândi și îmbunătăți cunoștințele, abilitățile și competențele lor în diferite domenii. Acestea vor îmbunătăți și vor dobândi noi abilități digitale pentru a încuraja inițiativa tinerilor, inclusiv voluntariat, învățare pe tot parcursul vieții și includerea grupurilor de tineri defavorizate. Își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și sociale, alfabetizarea, conducerea, munca în echipă, inițiativa etc. Proiectul va încuraja schimbul de valori europene și oportunitățile „Erasmus +”, va îmbunătăți o mai bună înțelegere a diversității culturale și va încuraja comunicarea interculturală.

Dosarul de selecție a studenților trebuie să conțină următoarele documente:
  • Vârsta 18-30 ani
  • Cerere de înscriere la concursul de selecție
  • CV model Europass (engleză)
  • Scrisoare de motivație (engleză)
  • Cunoaşterea limbii engleze
  • Copia paşaportului
  • Documente relevante (premii concursuri, participări mobilități de studiu anterioare, etc.)
Detalii:

Finanţare:

  • Cazarea și mâncarea vor fi acoperite integral de programul Erasmus +;
  • Costurile de călătorie vor fi rambursate integral, după ce vor fi prezentate toate biletele de călătorie în ORIGINAL (itinerarii, bilete de îmbarcare, bilete de autobuz / tren);

Procesul de selecție va include examinarea și evaluarea dosarului și susținerea unui interviu.
Dosarele trebuie expediate la adresa Biroului Relații Internaționale, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în format PDF și depuse personal, ASEM, bloc B, of. 714.

Data limită: 25 Februarie 2020

Informaţii suplimentare:
old.ase.md
Serviciul Relaţii Externe ASEM,
Str. Banulescu-Bodoni 59, Blocul B, of. 714
Tel. 022402834, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.