Brăduți din sushi, legume, omuleți de zăpadă din olive, cărniță la cuptor, babă neagră, cușma lui Guguță sunt doar câteva din bucatele preparate de studenți din anul III și IV, de la programul de studii TAP (Managementul și Tehnologia Alimentației Publice), BAA, în cadrul târgului gastronomic. Ediția din acest s-a axat pe bucate tradiționale din 6 țări (Moldova, Rusia, Italia, Japonia, Franța, Mexic), cu iz de sărbătoare.
Au lucrat din zori până-n zori, dar a meritat tot efortul. Îndrumați de profesori, aceștia au organizat un târg inedit de bucate pentru masa de Crăciun și Revelion. Totodată, au fost prezentate și idei originale cum să decorezi masa de sărbătoare. Astfel, invitații au avut posibilitatea să se delecteze cu ornamente confecționate manual. Pentru acest târg, studenții au lucrat două zile.
Calendar evenimente
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 |