Studenții de la specialitatea ”Managementul și Tehnologia Alimentației Publice”, facultatea BAA s-au ales cu locul II în cadrul concursului culinar ”Hrănește un student flămând!”
Pentru titlul ”Bucătarul anului”, echipa ASEM a concurat alături de colegi de la alte universități de la noi.
De partea ASEM au participat studenții din anul III, TAP-161: Camelia Lupașco; Sorin Vrabie, Alexandru Roșca și Marin Stegărescu, ghidați de către Olga Tabunscic, lector superior în cadrul departamentului ”Comerț, Turism și Alimentație Publică”, BAA și membră a juriului la concurs.
În cadrul probelor, tinerii au avut sarcina să pregătească mai multe bucate din ingredientele puse la dispoziţie de către organizatori.
Bucatele pregătite de studenţi au fost apreciate de către membrii juriului, din care au făcut parte profesori universitari, reprezentanţii unor ONG-uri, dar şi de un bucătar profesionist.
Calendar evenimente
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |