Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Astăzi, 2 septembrie, s-a dat start noului an de studii 2019-2020. În premieră,  inaugurarea  noului an de studii a avut loc în aer liber, la Havuzul Cunoștințelor.

În marea familie ASEM, proaspeții studenți au fost întâmpinați într-o manieră festivă, în cadrul căreia le-au fost adresate felicitări, succese și spor, din partea rectorului ASEM, Grigore Belostecinic, absolvenți ai ASEM, omul de afaceri, Ion Sturza și pretorul sectorului Râșcani din mun. Chișinău, Vlad Melnic.

”Bine ați venit! Vă mulțumesc c-ați optat pentru ASEM. Cu siguranță a fost o decizie corectă. Vă asigur că  ASEM vă oferă o multitudine de oportunități pentru o carieră de succes. Dar, să nu uitați că statutul de student presupune multă responsabilitate și muncă asiduă, iar succesul dvs. va depinde de efortul vostru”, a menționat rectorul ASEM, Grigore Belostecinic.

Totodată, în numele tuturor studenților ASEM,  Ioan Negoiță, președintele Consiliului Sindical al Studenților și Valeria Mirca, președintele Senatului Studențesc, al ASEM, au înmânat cheia cunoștințelor - boboceilor. Ioan și Valeria i-au îndemnat pe studenții anului I să fie curajoși, să dea dovadă de curiozitate și să îndrăznească să ceară ajutor ori de câte ori au nevoie.

În cadrul festivității, publicul a fost delectat de măiestria celor de la Moldovan National Youth Orchestra și de talentul fetelor de la corul Cantabile al ASEM.

Anul acesta, la Academia de Studii Economice din Moldova, au fost înmatriculați 1758 de studenți, dintre 485 – la masterat.