Academia de Studii Economice a Moldovei
Școala Masterală de Excelență în Economie și Business

Administrația Academiei de Studii Economice a Moldovei și a Școlii Masterale de Excelență în Economie și Business Vă felicită cu înmatricularea la ciclul II, Masterat și își exprimă certitudinea că competențele dobândite și abilitățile dezvoltate pe parcursul studiilor Vă vor ajuta în atingerea obiectivelor de creștere profesională și personală.

SUCCES și REALIZĂRI FRUMOASE!

Dat fiind specificul situației epidemiologice actuale în Republica Moldova, activitățile din cadrul universității noastre în anul de învățământ 2020 – 2021 se vor derula în conformitate cu Instrucțiunea privind măsurile de protecție care trebuie aplicate pentru organizarea activității instituțiilor de învățământ publice și private în contextul epidemiologic al COVID-19 aprobată prin Hotărârea nr. 26 din 21 august 2020 COMISIEI NAŢIONALE EXTRAORDINARE DE SĂNĂTATE PUBLICĂ.

Astfel, activitățile didactice și de cazare în căminele ASEM se vor derula conform procedurilor elaborate și comunicate masteranzilor pe platforma eLearning MOODLE ASEM care poate fi accesata la vle.ase.md . Instrucțiunea de creare a contului o găsiți în mesajul transmis de Școala Masterală pe emailul Dvoastra personal. Vă invităm după înregistrare să accesați obligatoriu pe pagina principală la Course categories - Master Degree Programmes - ȘMEEB - Școala Masterală. În cadrul cursului dat va fi plasată toată informația necesară derulării procesului de studiu la master pe parcursul întregii perioade de studii.

Cu respect,
Directorul Școlii Masterale de Excelență în Economie și Business ASEM
Angela CASIAN